Търсене

Виж профил

Мобилен гримьор София

Професионалният грим прави тена на кожата идеално равен, устните – съблазнителни и секси, очите – изразителни и атрактивни. Вашата визия ще бъде елегантна и изискана, и снимките – запомнящи се.

Обучения по грим.

 • основен курс;
 • надграждащи обучения;
 • обучения за всеки, който иска да придобие умението да се гримира сам;

Артистичен грим и грим за всякакви поводи.

Продуктите с които работя Show make up by Fabio de Stefano.

Валерия Руженова

Визитка: Мълчаливата красота на стилната изискана линия. Въздействието на преливащите се цветове. Красотата, възприемана през очите. Не е чудно, че вълнуващото със звездите си небе над нас – космосът и козметиката, са деца на общ родител – гръцката дума „κοσμεω“, означаваща разкрасявам. Първата стъпка на Валерия в професията на създаващите красота е направена в Техническия университет във Варна. Специалността инженерен дизайн обаче изглежда е просто подготовка за промяна, отправна точка. Движение от интереса към хармонията на пространствата към външната красота на човешкото лице. Козметиката е като всяко изкуство. Важни са учителите. Такава е срещата на Валерия с Fabio de Stefano – едно от най-разпознаваемите имена в областта на стилистиката на грима. Тя става част от майсторските курсове на един съвършен професионалист, който има и собствена линия за грим. За Валерия всеки грим е уникален. Така както е неповторимо всяко човешко лице. Като прибавим към това и значението на светлината, цвета и кондицията на кожата – факторите, с които един гримьор се съобразява, не са малко. И още – всеки час от денонощието също има своите претенции към грима. И това също се учи. Голяма част от своите тайни Валерия носи в своя куфар. Готова е да го отвори пред вас. Можете да я потърсите.

Instagram: valeriyamakeup13
Facebook: Make up Valeriya Ruzhenova

Съвети

 • Всяка жена притежава своя индивидуална красота. Гримът е вълшебното средство, с което можете да подчертаете своите силни черти и да заявите своята женственост. Живеем в модерно общество и начинът, по който изглеждаме, е нашата визитна картичка. Някои дами залагат на естествен външен вид, а други – на разнообразни визии и акценти. Всяка жена мечтае да се открои и да бъде запомнена с неповторима индивидуалност и оригинален стил. Ето и моите професионални съвети към представителките на нежния пол:
 • Внимателно да подбираме и да използваме грима, като се съобразим с повода, обстановката (празнична или ежедневна) и осветлението (естествено или изкуствено).
 • Да използваме качествена декоративна козметика. Старателно да се запознаем със състава на продуктите за лице и да се съобразим с възрастта и типа кожа, за които са предназначени.
 • Умелото и точно подбиране на нюансите и тоновете за лицето гарантира както нашето добро самочувствие и ведро настроение, така и приятното впечатление, което ще оставим в хората от обкръжението ни.
 • За предстоящите новогодишни празници е подходящо да заложите на металните цветове, пигменти и блясъци.
 • Козметиката е изкуството да се разкрасяваш, за да изразиш себе си и своята уникалност.
 • Гримът са субстанциите, използвани за подчертаване на красотата.
 • Днес особено актуални са курсовете за придобиване на умения да се гримираш сам. Улеснен е достъпът до информация за beauty грима. Всяка уважаваща себе си дама може да се консултира със специалист и да получи ценни съвети за своята визия. Перфектният грим е важна част от вашия социален живот, основа на вашето добро самочувствие и предпоставка за личен и професионален успех.
Свържете се със собственика