Виж профил

Магазин за детско спално бельо София

Предлагаме разнообразни десени на детските спални комплекти, които ще създадат невероятен комфорт и уют, за децата Ви. Свежите идеи за детско спално бельо, ще засилят интереса на децата и ще внесат допълнително настроение в детската стая. Всички използвани материали и багрила са изцяло съобразени спрямо високите изисквания, които имате към нас за здравето на децата Ви.

Сънят заема ключово място в развитието на децата. Той е едно от най важните неща за тяхното развитие, наред с качествената храна, игрите и здравето. Съответно децата ако не получават нужното количество сън, това може да доведе до редица здравословни проблеми. Освен количеството сън е нужно да помислим за неговото качество, защото това може да доведе до раздразнение и редица други проблеми.

Спален комплект, който е приятен за окото. Вашето дете ще му се зарадва от сърце! Страхотното изобразяване на детайлите определено ще привлече вниманието на който и да е. А според зависи от настроенията, винаги ще има „огледало“ срещу него. Първоначалната реакция на всеки който погледне от по близка дистанция този дизайн е много повече от позитивна! Разберете го сами! При Ваше желание се свържете с нас, за да изработим долният чаршаф с ластик, за да Ви е много по-комфортно, а в допълнение винаги можем да направим и калъфката с цип.

Евтино и качествено спално бельо!

* Произведено в България!
* 100% Памучна материя!
* Да се изпира до 40 градуса!
* Високо качество на изобразените детайли!
* Модерен дизайн!