Проектиране изработка и монтаж на мебели

Спални по поръчка | Мебели по проект | Проектиране на мебели | Кухни по поръчка Ловеч

Контакти


Адрес

гр. Ловеч

GPS

43.136825486193, 24.714223559709

Телефон

електронна поща


Работно време

понеделник

Без почивен ден

вторник

Без почивен ден

сряда

Без почивен ден

четвъртък

Без почивен ден

петък

Без почивен ден

събота

Без почивен ден

неделя

Без почивен ден

Място за реклама


Добре дошли в нашата фирма, където мебелите стават израз на вашите уникални идеи и индивидуален стил. Ние сме фирма за изработка на мебели по индивидуални проекти, предоставяйки персонализиран подход към всеки клиент.

Нашият екип работи с внимание към детайлите, за да създаде точно това, което вие очаквате. Независимо дали става въпрос за модерна обстановка, класически стил или нещо напълно уникално, ние сме тук, за да ви помогнем да превърнете вашите идеи в реалност.

Процесът започва с консултация, където слушаме вашите предпочитания и изисквания. След това нашите дизайнери разработват персонализиран проект, който отразява вашите уникални нужди и стилове. Съчетаваме функционалност и визия, за да създадем мебели, които не само отговарят на вашите очаквания, но ги превъзхождат.

С удоволствие работим с различни материали и техника, предоставяйки широк спектър от възможности за индивидуализация. От дървесина и метал до всякакви материали, нашите майстори се грижат за всеки елемент с прецизност и страст.

Вярваме, че всеки мебел е уникален къс от вашата история и затова се стремим да предоставим на нашите клиенти не просто мебели, а творби, които говорят за тях и техния стил. Доверете ни със своите идеи, и ние ще ги превърнем в изключителни мебели, които ви отличават.

Предлагаме и полагане на ламиниран паркет (редене)
Поставяне на цокли на ламинирания паркет цена 7 лв на кв.м.

Местоположение на картата

Изпрати съобщение

Ново търсене

Оставете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *