МебелМонт-08

Изработка на кухненски мебели | Изработка на спални мебели | Изработка на гардероби | Изработка на детски стаи | Изработка на офис мебели | Поръчкови мебели | Мебели по поръчка Монтана

Контакти


Адрес

гр. Монтана

GPS

43.408541804552, 23.225410119291

електронна поща


Работно време

понеделник

08:30 ч. – 17:00 ч.

вторник

08:30 ч. – 17:00 ч.

сряда

08:30 ч. – 17:00 ч.

четвъртък

08:30 ч. – 17:00 ч.

петък

08:30 ч. – 17:00 ч.

събота

Почивен ден

неделя

Почивен ден

Място за реклама


„МебелМонт – 08“ е компания, основана през 2008 г., която е специализирана в изработката, доставката и монтажа на персонализирани мебели от ПДЧ и МДФ. С фокус върху индивидуалните нужди на клиентите, фирмата предоставя разнообразни решения за обзавеждане в различни стилове и функционалности.

С „МебелМонт – 08“ клиентите получават не само качествени мебели, но и персонализирано обслужване, което отговаря на техните уникални предпочитания и изисквания. Съчетаването на опит и професионализъм гарантира успешното удовлетворяване на нуждите на клиентите в областта на индивидуалното обзавеждане.


Услуги


  1. Изработка на кухненски мебели: Фирмата предлага персонализирани кухненски решения, отразяващи индивидуалния стил и предпочитания на клиентите. Те могат да включват различни материали, цветове и функционалности, отговарящи на изискванията за модерност и практичност.
  2. Изработка на спални мебели: „МебелМонт – 08“ предоставя уникални спални, които отговарят на комфорта и естетиката, желани от клиентите. Разнообразие от дизайни и материали са налични за създаване на персонализирани спални.
  3. Изработка на гардероби: Фирмата предлага индивидуални решения за гардероби, които отговарят на нуждите за съхранение и организация в различни пространства. Гъвкавост в дизайна и функционалността са ключови при изработката на гардероби.
  4. Изработка на детски стаи: „МебелМонт – 08“ създава уютни и функционални детски стаи, където вниманието към детайла и безопасността са важни. Персонализирани дизайни, цветове и креативни решения предоставят уникални пространства за децата.
  5. Изработка на офис мебели: Фирмата предоставя индивидуални решения за офис мебели, отговарящи на изискванията за функционалност и елегантност. Без значение дали се нуждаете от маси, столове или други офис мебели, „МебелМонт – 08“ предлага широк спектър от възможности.

Местоположение на картата

Изпрати съобщение

Ново търсене

Оставете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *