Механа „Балканикъ“

Механа с обедно меню | Механа с жива музика | Механа за организиране на събития | Организиране на фирмени банкети | Организиране на банкети | Механа във Враца

Контакти


Адрес

гр. Враца, ул. Морава 2

GPS

43.205868959904, 23.553865262825

електронна поща


Работно време

понеделник

12:00 – 23:00ч.

вторник

12:00 – 23:00ч.

сряда

12:00 – 23:00ч.

четвъртък

12:00 – 23:00ч.

петък

12:00 – 23:00ч.

събота

17:00 – 23:00ч.

неделя

Почивен ден

Място за реклама


Добре дошли в механа „Балканикъ“ – мястото, където вкусът среща традицията!

При нас ще откриете автентична атмосфера, изпълнена с топлина, сърдечност и възхитителни вкусове, които ще пленят сетивата ви.

Предлагаме богато меню, вдъхновено от традиционната балканска кухня, приготвено с любов и внимание от нашия екип от опитни готвачи. Всяко ястие е щателно изработено, използвайки най-пресните местни съставки, за да гарантираме, че получавате възможно най-доброто кулинарно изживяване.

Освен нашата възхитителна храна, „Балканикъ“ се гордее и с обширна селекция от напитки, които идеално допълват нашите ястия. Изберете от широка гама вина, произхождащи от различни региони в България, всяка от които показва уникалния си характер и чар. За тези, които предпочитат бира, ние предлагаме разнообразие от местни и вносни марки, които със сигурност ще ви харесат.

Но това, което наистина отличава „Балканикъ“, е нашата топла и приветлива атмосфера. Нашите интериори отразяват богатството и красотата на балканската култура, създавайки усещане за уют и принадлежност. От семейни събирания до романтични срещи, корпоративни събития до приятелски вечери, „Балканикъ“ е идеалното място за всеки повод.

Заведението предлага персонална декорация за всеки повод.

Готови ли сте да се впуснете в едно незабравимо кулинарно пътешествие из сърцето на Балканите? Посетете ни днес и открийте магията на „Балканикъ“!

Местоположение на картата

Изпрати съобщение

Ново търсене

Оставете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *