Търсене

Виж профил

Месарница Стара Загора

Магазин за месни и млечни продукти гр. Стара Загора – Месарница Лазур. В него внимателно са избрани всички производители, за да се гарантира качеството! Тук ще изброим само част от тях:

– месопреработвателно  предприятие с дългогодишна история, намиращо се в планинския град Елена в подножието на връх Чумерна в средна Стара планина избрахме нашите сурово сушени и сурово пушени колбаси, символизиращи вкус  на еленския балкан.

– мандра Еленка- малка мандра, разположена в подножието на китното родопско градче Еленка, предлагайки натурални млечни продукти.

– гъбена фабрика Natural choice-Богато портфолио от БИО продукти (плодове, зеленчуци и билки от екологично чисти региони).

– тракийски университет.

– биопродукти на Бети и Ники – Започнали от малка семейна ферма и са първите производители на истинско, био телешко месо в България. Дивата ферма намира в с.Горно поле в Източните Родопи и отлично изпълнява ролята си да споделя магията на истинската храна.

 

В Месарница Лазур гр. Стара Загора може да откриете продуктите на месокомбинат „Елена“ – богата гама от сурово-сушени колбаси и деликатеси. Те се произвеждат в подножието на връх Чумерна, Стара планина, по  традиционни и специфични за региона рецепти. Нашата мисия е да Ви предоставим тези качествени продукти с уникален вкус в месарница „Лазур“.

В нашия магазин ще откриете продукти на Мандра Еленка – сърцето на  Родопите, в с. Еленка, общ. Неделино. Те предлагат натурални млечни продукти: краве сирене и кашкавал и овче сирене и кашкавал, правени само от овче и краве мляко без консерванти, растителни мазнини и сухо мляко.