Виж профил

Виж сайт

MG Computers е основана през 2000г. от група млади студенти с иновативни идеи. В началото фирмата е профилирана в обслужване на хардуер, продажба на цифрови носители и web решения. Години по късно компанията вече работи интензивно с три собствени магазина, сервизен център и специализиран транспорт за многобройните ни клиенти и партньори. Стреми се да разширява присъствието си на пазара и задоволява и най-претенциозния клиент. Нашата максима е: „Клиентът е наш приятел, винаги трябва да му помогнем”.

В компанията работят над 20 висококвалифицирани специалисти, с които могат да се коментират и решават Вашите проблеми и въпроси. В портфолиото си държи ценени брандове като Asus, Benq, Dell, HP, LG, Toshiba, Msi , Aser и много други, както и собствени марки като Sintex.

Винаги поддържа наличност от „горещи „ продукти, множество периферия като мишки, клавиатури, web камери, sound системи, UPS, принтери, МФП, скенери, рутери и всякакъв вид мрежови устройства. Също така готови компютърни конфигурации и асемблирането на такива. Продуктите, които може да откриете, са с гарантирано качество, конкурентни пазарни цени, както и осигурена сервизна поддръжка. Като компания, която среща своите клиенти с авангарда и иновацията, ние се стремим винаги да сме най-информирани, най-радикални, да сме първи, да сме гъвкави и да помагаме на нашите клиенти да направят правилния избор.

В офисите ни и онлайн магазина(тук) може да откриете повече от 1200 продукта. Наложено от пазара и от клиентите MG Computers разширява своята дейност и се стреми да отговаря на потребителското търсене във всеки един момент. Поради тази причина дейностите, които вече извършва компанията, са многобройни като: комплексна консултантска, инженерингова и проектантска дейност.

Проектира и изпълнява локални и глобални мрежи, предлага решения за организация и контрол, чрез специализирани компютърно базирани охранителни системи за видео наблюдение. Освен това продажба на специализиран софтуер, ремонт на компютърен хардуер включително поправка на всички видове лаптопи (подмяна на дисплей, подмяна на клавиатура и т.н.), всички видове принтери и копирни машини, гаранционен и извънгаранционен ремонт във собствена сервизна база.

Клиентите на MG computers получават коректно обслужване и максимално съдействие от предварителните консултации и доставки до инсталирането на компютърната техника и поддръжката. Бъдете наши клиенти, доверете ни се и се наслаждавайте на Вашата покупка.

Компанията е сътрудничила на най-различни организации, сред които много държавни, общински и здравни учреждения. Специалистите на MG computers са изпълнили множество проекти по програми на ФАР, Световната Банка и др., за което са получили съответните референции. Компанията има няколко офиса в гр.Сливен и множество партньори и офиси в страната по системата на франчайзинг.

MG computers е основана върху добрите взаимоотношения, постоянство, разбирателство между колеги и нашите партньори, коректни отношения и бизнес морал, постоянния стремеж да покриваме критериите на пазара, силата да бъдем най-добрите в областта си ни карат да даваме всичко от се от себе си за да бъдем заедно.

Свържете се със собственика