Търсене

Виж профил

Дългите мигли са едно от най-привлекателните неща, които съставят женската красота. Те отварят визуално погледа и внасят усещане за съблазнителност, мистичност и сексапил.

В последно време особено известна стана процедурата по удължаване с метод косъм по косъм. Ако сте уморени от постоянното поставяне на изкуствени мигли, то със сигурност поне веднъж сте обмисляли този вариант.

Ето какво трябва да знаете за косъм по косъм удължаването.

Какво представлява процедурата?

Както името подсказва, това е начин, с който се сгъстяват и удължават миглите чрез добавяне на екстеншъни или допълнителни косъмчета. Те са изработени от естествена коприна и са изключително леки, което не създава никакъв дискомфорт или неприятно усещане след поставянето им.

Процедурата трае средно между час и половина и два, като към вашите естествени мигли се добавят допълнителните такива. Това се извършва със специално лепило и професионалист, който знае точно как да поставя и залепя миглите. Процедурата не влияе по никакъв начин на естествените мигли. Принципът е, че допълнителните мигли падат в момента, в който се отдели естественият косъм, като не пречат на растежа и не предизвикват накъсване.

Колко е продължителен ефектът?

Можете да подновите удълженията след като допълнителните мигли оредеят или ако забележите, че лепилото вече е загубило своята здравина. Процесът по поддръжка е абсолютно същият като поставянето.

Как да изберем мигли?

Професионалистите, които прилагат процедурата, имат широк набор от копринени мигли, характеризиращи се с различна дължина и извивка. Добре е да изберете една идея по-дълги удължители, за да не е твърде контрастна разликата с естествените ви косъмчета.

Прилагайки този нов метод за удължаване и сгъстяване на мигли вие ще бъдете очаровани от обемни, красиви и естествено изглеждащи мигли.

Свържете се със собственика