Търсене

Виж профил

Автомивка на самообслужване Лясковец

Фирма Мираж се занимава с търговия на светли горива и газ от 1999г. През 2015г. изградихме автомивка с две клетки, която за кратко време се превърнаха във водеща за региона благодарение на високо качество на използваните препарати и квалифицираните служители. През 2016 изградихме съоръжение за измиване на самообслужване, което благодарение на добрата локация непрекъснатия режим на работа, висококачествени препарати от водещи марки и иновативните решения, които въведохме стана една от най добрите в региона. Автомивката на самообслужване разполага с три клетки за леки автомобили и една за бусове и камиони. В комплекса извършване и измиване на големи превозни средства като камиони с ремаркета, бусове и друга обемна техника. услугите, които предлагаме на автомивката са външно и вътрешно почистване на автомобили, цялостно изпиране на салон, полиране на автомобили, нанасяне на различни видове вакси за защита на лака и боята, полиране на кожени салони, полиране на фарове. През лятото на 2019г. предстои отварянето на студио за автомобили и център за гуми, като по този начин ще задоволим нуждите на нашите клиенти. Комплекса е разположение на четири декара площ, което дава необходимия комфорт за паркиране и свободно изчакване да удовлетвори нуждите на всеки, на бензиностанцията има изграден кът с кафе, къде всеки може да си отдъхне. имаме също така и магазинна част, където може да намерите всичко за вашият автомобил.

Както с препарати за автомвките където наши партньори са фирми като Atas, Mafra, Fraber, Sonax, Maxolen и други, така и за горивата си не правим компромис за качеството и се доверяваме изцяло на нашите партньори от Ромпетрол и Газтрейд, с което във времето си спечелихме много верни клиенти.

Автомивка Мираж работи с много корпоративни клиенти, който се възползват от абонаментна услуга и преференциални ценови услуги.

  • Работно време на Бензиностанцията от 06-21.00 ч. от понеделник до неделя.
  • Автомивка от 09-18.00 от понеделник до неделя.
  • Автомивката на самообслужване е денонощна.