Търсене

Виж профил

Къщи за гости Бяла

Ако искате да избягате от шума на хотелите и големите комплекси при нас е вашето спасение. Ние сме къщи за гости Миранис. Намираме се в град Бяла на 50 км. от град Варна и на 5 км. от град Обзор. Спокойствието на това място е предпочитано от много семейства от Русия, Полша и Украйна за тяхната дълга, лятна ваканция.

Градът е и историческо място  със своите разкопки –  Късно античната крепост се намира на нос Свети Атанас. Местоположението и е такова, че пред очите ви се ширва красива панорама към морето и брега отляво и отдясно. Има два обособени плажа-единият  е спокоен и не много пренаселен а другият за любителите на хубавата храна със множество заведения. А за да се почувствате като на самотен остров може да се насладите на плажовете на Карадере.

Нашите къщи са от семеен тип. На ваше разположение в момента са две студия и две двуфамилни къщи.

Студията са по 30 кв. м. Със собствен санитарен възел и баня, обзаведена кухня със всички необходими принадлежности. Пред всяко от тях има собствен кът за отдих и релакс. Двуфамилните къщи са с трапезария и хол на първия етаж и две спални със собствени бани и санитарен възел на вторият.

Градината с детски кът разположена между двете къщи може да ви даде спокойствие и прохлада в горещите дни. На ваше разположение и беседката с барбекю за дългите летни нощи.