Търсене

Виж профил

Бутиков кетъринг и хапки Варна

Основната дейност на „Mell’s kitchen“ e направата на кетъринг хапки, сандвичи и бургери, мини пици и сладки изкушения. За Вашия специален повод, при нас, можете да поръчате, освен фонданови торти, любимата на всички ни „Naked cake“ (Гола торта), както и „Smash cake“, веган торти, както и такива подходящи за диабетици. Нашите сладкари  ще се погрижат да задоволят Вашите предпочитания за визия и вкус, за да направят Вашия празник удивителен и незабравим.

За екипът на „Mell’s kitchen“ всяко събитие е предизвикателство, което нашият малък, но силно ентусиазиран екип, преодоляваме влагайки своя професионализъм и страст към работата си, като се съобразяваме и с Вашите желания и изисквания.

Балансирайки между Вашите желания и бюджета, с който разполагате ние ще успеем да осъществим едно незабравимо за Вас събитие.

Уважаваме храната и хората !
Успешно съчетаваме домашен вкус и модерна визия.

Работим с доставка до адрес за град Варна и областта, но ако желаете да си вземете поръчката  от място, храната се приготвя с предварителна заявка в бар-ресторант „Deja vu“, намиращ се на ул. „Братя Миладинови“ 142 в град Варна.

„Mell’s kitchen“е стил на живот, подбрани вкусове и прецизно отношение към качеството на храната. Всяка хапка превръща храненето в емоция.

Изберете по-добрия кетъринг! Няма да ви разочароваме! Ние работим за вашите

Свържете се със собственика