MNG Style

Козметичен център в Хасково | Лазерна епилация в Хасково | Център за отслабване в Хасково | Център за епилация в Хасково

Контакти


Адрес

гр.Хасково, бул. Съединение 23

GPS

41.934238817108, 25.556526770981

Телефон


Работно време

Място за реклама


Ние сме се посветили да предоставяме нашите клиенти с най-новите технологии и иновативни методи за отслабване и епилация. Разполагаме с последно поколение апарати и сме запознати с най-новите тенденции в индустрията, за да ви предложим най-ефективните и безопасни процедури.

Когато стъпите в нашия център, ще бъдете впечатлени от нашите съвременни и уютни помещения, създадени специално за вашата комфортна и релаксираща обстановка. Нашите професионални терапевти ще ви посрещнат с усмивка и ще ви предоставят персонализирано обслужване, взимайки предвид вашите индивидуални нужди и цели.

В MNG Style разполагаме с най-съвременни апарати за отслабване, които използват най-новите технологии, за да ви помогнат да постигнете желаната форма и фигура.

Нашите професионалисти ще ви консултират и предложат най-подходящите процедури за вас.

За да осигурим гладка и безупречна кожа, разполагаме със съвременни лазерни апарати за епилация. Нашите експерти ще изберат правилната технология и ще ви предложат индивидуален план за лазерна епилация, гарантиращ оптимални резултати и комфорт по време на процедурата.

Нашето местоположение на бул. Съединение 23 в град Хасково. Ако имате въпроси или желаете да запазите своя сесия, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 087 897 7787.

При MNG Style сме съсредоточени върху вашия комфорт и удовлетворение. Предлагаме ви най-съвременните услуги и най-доброто отношение, за да се почувствате прекрасно и да постигнете желаните резултати. Очакваме ви в нашия модерен център в Хасково!

Местоположение на картата

Изпрати съобщение

Ново търсене

Оставете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *