Търсене

Виж профил

Хляб от еко продукти Димитровград

Поради нарастващият интерес на потребителите към консумацията на здравословни храни, вече трета година фирмата ни „Еко продукт Стоилови“ от Димитровград се занимава с производството на три вида хляб с квас и два вида диетични здравословни бисквитки.

Хляба, който предлагаме е приготвен по начина по който са го правили в миналото, а именно брашно, вода и сол, ферментирали по естествен път без никакви подобрители, изкуствени набухватели и др. Хлябът ми е 100% лимец, 100% ръж и пшеничен пълнозърнест със слънчоглед направен от внимателно подбрани български брашна. Брашното ми от Лимец е БИО и го зареждам от Бяла река-Пловдивско. Брашното ми от Ръж взимам от село Балван-Великотърновско, а Пшеницата е от село Конуш-Хасковско. Рецептата на двата вида бисквити също е изготвена с цел да допаднат на хората, които искат да се хранят здравословно.

Те не съдържат захар, животински мазнини, консерванти и др.вредни продукти. Те са достатъчно хранителни, че човек може да замести хранене с тях. Основните продукти в тях са овесени ядки, брашно от лимец, сушени плодове и различни семена. Бисквитката с банан съдържа кокосово масло, кокосови стърготини и банан. А другата ябълка и тахан.

Партньорството с възможно повече търговски обекти ни помага хлябът да достига до максимален брой потребители. По-големите вериги магазини с които работим са:

  • София- търговска верига“ Фантастико“, зареждаме около 30 магазина
  • „Да хапна“, „Буров и син“.
  • Пловдив- търговска верига „Лекси“, търговска верига „Слънчеви лъчи“и други малки магазинчета.
  • Зареждаме също магазини в Хасково и Димитровград.