Търсене

Виж профил

Сандвичарница Перник

Mr. Bubbly е ресторант за бързо хранене. При нас можете да опитате вкусни пилешки дюнери, телешки дюнери, фалафел, суджу, бургери, тостери и хот-дог., в комбинация със топли и студени напитки. Тук залагаме на високото качество на продуктите и безкомпромисния вкус.

Ако искате да ни посетите лично – заповядайте на място в Mr. Bubbly, в самия център на Перник, на улица Брегалница 6, или направете поръчка до дома и офиса. Заведението предлага собствен разнос, с безплатна доставка за гр. Перник.

Дюнерите стават все по-популярна храна в българската и световната кухня, но качествените дюнери със свежи продукти като тези на „Мистър Бъбли” са рядкост.

От бързо хранене „Мистър Бъбли” залагаме главно на свежи продукти и прясно месо, което се доставя в обекта ни всеки ден, от едни от най-големите и реномирани български производители. За разлика от масовата практика в сектора бързо хранене, „Мистър Бъбли” специално рекламира факта, че използването на замразени продукти е сведено до минимум, а месото е натурално, без химия и без консерванти.

Цените  са повече от достъпни, а почти половината артикули са на цени под или около 4 лева.

  • Например малък пилешки дюнер е едва 2.30 лв.
  • Средния 3 лева.
  • Големия само 3.60 лева.
  • Бургер с  телешко кюфте е едва 3.20.