Търсене

Виж профил

Танци за мама и бебе Бургас

„На мама мястото“ е кътче, където бременни жени и мама със своето бебе, спортуват под ритъма на приятна музика, споделят опит и преживявания.

Любовта ми към танца, движението и децата ме вдъхновиха да създам „На мама мястото“.

Общуване, танц, движение, грижа за физическата Ви форма много смях и добронамерени приятели ще намерите при нас. Споделеното танцуване ще Ви донесе много емоции и ще разнообрази Вашето ежедневие с малкото човече. Майките влизат във форма и се учат на неангажиращи танцови стъпки и движения без да се отделят от своите бебета.

Танцът доставя голямо удоволствие, тонизира и отпуска тялото, заздравява мускулите, разтоварва гръбначния стълб, подобрява кръвообращението, раздвижва ставите. А чрез движенията на таза и на корема укрепват коремните мускули и тазовото дъно. Много често майките се оплакват, че не им остава никакво време, в което да обърнат малко повече внимание на себе си, на външния си вид, на душевното си спокойствие. Особено когато детето е малко, още по-трудно намират време за себе си. Чрез леки и прецизни движения, вашите бебета ще усетят ритъма, пластиката и прекрасното настроение, което носи музиката и танцът!

Чрез споделеното танцуване, бебето се включва в емоцията на майката и общата атмосфера на цялата група.

Синхрон, баланс и издръжливост. Танците са един прекрасен начин за отмора, поддържане на добра фигура и здраве. И не на последно място танците поддържат доброто Ви настроение.

Главна цел е забавлението, което ще получите, докато танцувате под звуците на разнообразна и специално подбрана музика!

Танците са подходящи за бременни, за мама и бебе след 40 ден от раждането до 2год., също за каки и батковци, дори и за татковци. Заниманията завършват с народни танци!

Графикът се обявява всяка неделя на ФБ страницата.
Грабвайте си усмивките и се отдайте на ритъма!
За мама са нужни меки обувки, удобно облекло. Бебето трябва да е в слинг или ерго раничка.

Свържете се със собственика