Виж профил

Благодарение на малките си размери може да работи близо до сгради,минава през тесни пасажи. Незаменими при изкопни работи за полагане на кабели, водопровод, канализация, дренажи, ивични основи, озеленяване и др. Подходящ за крайпътна работа, без да пречи на трафика или за работа по пешеходните зони без да пречи на пешеходците.

Терасиране, подравняване, натоварване отпадък, обратни насипи, вертикална планировка и др. Разполагаме с валяк, трамбовачка и доставка на инертни материали.

Фирма, занимаваща се с предремонтна дейност на строителни обекти и подготовка на строителни обекти за реконструкция и обновяване, изкопни и насипни манипулации.

 

Разполага с професионален екип къртачи оборудвани с най-модерните къртачни инсртументи, за пробиване, къртене, демонтаж, къртене на бетон, събаряне на сгради, къртене на стени, бани и др.

Къртенето е процес при които се изисква максимална сериозност и професионализъм.

За къртене на бетон, тухла, замазка, фаянс, демонтаж на всякакъв вид конструкции както и събаряне на сгради е необходим професионален подхот и техника.

За всяка поръчка свързана с къртачни услуги ”кърти, чисти, извозва” ние предлагаме договор и срок за изпълнение.

Важна предпоставка за достигане на високи стандарти в къртачните услуги е прецизният подбор на персонала и обучението му.

Свържете се със собственика