Търсене

Виж профил

Казвам се Нели Радева и се занимавам с дизайн от 23 години а с декориране на събития от близо 15години.

От две години съществува екипа на NMdesaign и основателите сме Нели и Мария. Идеята ни е да предлагаме пълна организация на тържества до най-малките детайли, с тази разлика, че NMdesign разполага с много разнообразен инвентар, умения, идеи, собствен стил и това са нашите похвати за да се разграничим от типичната сватбена агенция.

Ние имаме индивидуален подход към всеки наш клиент. Затова стремежа ни е да предлагаме дизайн на събития, което не изключва разбира се и останалата част, която съпътства цялостната визия на едно тържество. Независимо дали ще е сватба, рожден ден, кръщене, юбилей, фирмено парти, изненада към някой и т.н., ние сме на Ваше разположение.

Освен на събития предлагаме също дизайн и декориране на заведения, магазини, частни домове, обществени мероприятия и тематични украси.

В нашето ателие правим голяма част от декорите ни и всички ръчно изработени аксесоари съпътстващи всяко едно наше събитие до най-малкия детайл.

Ако желаете да имате красиво и запомнящо се тържество или обект с индивидуален подход и излъчване ние сме готови да го реализираме за Вас!

„ДИЗАЙНЪТ Е ИДЕЯ, НАПРАВЕНА ВИДИМА.“

Алина Уилър