Търсене

Виж профил

Магазин за детски обувки Бургас

При нас ще намерите бебешки и детски обувки от естествени материали, изцяло съобразени с анатомията и особеностите на детското краче, актуални колекции български обувки.

Практичен подарък – възможност за закупуване страхотна раничка. Богатият асортимент от детски обувки, ранички и пантофки ще накара и най-взискателните малчугани да се усмихнат.

Нашите обувки са подходящи за: ежедневие, спорт, официален повод и просто за разкош.

Нашият съвет към Вас:

При закупуване на детски обувки, не разчитайте на избор по снимка! Водете детето със себе си! Така на място ще определим най-подходящия модел за него, съобразявайки се с ширината и „пухквостта“ на ходилото, височината на свода и комфорта при стъпване. Ще проверите дали обхващат стабилно глезена и дали пръстите имат необходимото пространство, което гарантира ненараняване на нежните нокти.

Натискът на бомбето на обувката най-често заблуждава при избора на подходящия номер! Затова, в изправено положение и при напълно освободено закопчаване, проверете дали може да пъхнете малък пръст между петата и форта (задната част на обувката която обхваща петата и трябва да е твърд, за да осигури стабилна поддръжка).

За да се ориентирате от кой номер обувка да започнете пробването, по-долу е показана таблица със съответствието на номера на обувките спрямо плътно измерената дължина на ходило на детето в изправено положение.