Търсене

Виж профил

Професионално обучение Благоевград

  • Кои сме ние ?

Ние сме Център за професионално обучение към Обр. Център Еврика в ядрото на който е млад, ентусиазиран, високо квалифициран екип, готов за нови предизвикателства. Предлагаме Ви: професионални обучения, земеделски професии, ключови компетентности и езикови обучения, както и спомагаме за осъществяване на Европейски проекти финансирани от фондове за подпомагане и развитие на човешките ресурси. Всеки проведен от нас курс допринася за Вашето развитие и реализация на пазара на труда.

  • Защо да предпочетете нас ?

Ние сме Вашият коректен партньор. При нас има многообразие от курсове и форми на обучение, съчетани с индивидуален подход към всеки един от Вас. При нас работят високо квалифицирани професионалисти, които ще спомогнат за Вашето професионално развитие. Заедно ще разкрием нови хоризонти за Вашата реализация.

  • Какво предлагаме:

ЦПО към „Обр. Център Еврика“ предлага възможност за повишаване на професионалната и личностна компетентност на заети, самонаети и безработни лица навършили 16 годишна възраст. Основната ни дейност е насочена към осигуряване на качествено обучение. Ние предлагаме обучения в различни професионални направления.
Форми на обучения- дневни, вечерни, съботно-неделни, групови, както и индивидуални. Обучението се извършва спрямо заплащане.

  • Нашите цели са :

– качествено обучение
– успешна реализация с придобитите знания както в България, така и в Европа.
– надграждане на Вашите знания съобразно съвременните изисквания.

Opening Hours

Понеделник

от 9:00 до 18:00ч.

Вторник

от 9:00 до 18:00ч.

Сряда

от 9:00 до 18:00ч.

Четвъртък

от 9:00 до 18:00ч.

Петък

от 9:00 до 18:00ч.

Събота

Почивен ден

Неделя

Почивен ден

Свържете се със собственика