Търсене

Виж профил

Оригинални слънчеви очила София

Оптика Ефект е семейна оптика в идеалният център на София.

Когато става въпрос за ясно виждане, купуването на очила „от сергията или магазина за хранителни стоки„ не е най добрият вариант-особено след като всеки отделен клиент има различни изсквания. Знаейки това ние сме тук за да ви помогнем. За нас всеки клиент е специален, и затова с удоволствие ще отделим време, за да ви дадем подробен и професионален съвет при избора на рамка и подходящите за вас диоптрични стъкла спрямо личните ви нужди. Оригинални слънчеви очила.

Нашата цел е да осигуряваме на своите клиенти най-високо качество и коректност във всяко едно отношение. Затова се стремим към непрекъснато развитие, информирайки се за всички новости в сферата на оптиката, за да можем да дадем компетентен отговор на всеки ваш въпрос. Оригинални слънчеви очила.

Ние гарантираме, че очилата ще отговарят на рецептите, както като стойности на диоптрите, така и като прецизност на центрирането и монтажа.

Интересувате се от преминаването към контактни лещи?

Има много различни видове лещи и ние ще ви помогнем да намерите най-добрата за вашите нужди и активен начин на живот.

При нас ще намерите високо технологични и стандартни лещи за корекция на най-добрите компании в света, както и диоптрични рамки от световни производители.

Всички производители поддържат изключителен контрол върху дизайна, цената и имиджа на слънчевите си очила и диоптрични рамки.

Ние се гордеем, че помагаме на нашите клиенти да изберат най-добрите продукти за своите нужди, и то на конкурентни цени.