Търсене

Виж профил

Диоптрични лещи Русе

Оптика Горас е създадена преди по – вече от 20 години. Управител и създател на оптиката е Наташа Горас, която продължава и до сега с огромно старание и прецизност да се грижи за очилата на нашите клиенти! През годините тя обучава и внучката си Десислава Горас, която да продължи работата и след време! Диоптрични лещи Русе.

Основната цел на екипа на оптиката е да създава редовни клиенти, които да разчитат на нас за изработката и поддръжката както на своите очила, така и на очилата на семействата си и на техните приятели! Работим с почти всички налични на българският пазар диоптрични лещи като- Маска (Maska Lens), Хоя (HOYA), Цайс (ZEISS), Есилор (ESSILOR) и други, предлагаме голямо разнообразие на рамки за очила.

При по – масовите лещи има опция очилата да се изработят в рамките на час, като осигуряваме и безплатна поддръжка в периода на гаранцията им. Пенсионерите, учениците, студентите и Здравните работници ползват целогодишно 25% отстъпка, а на всички останали клиенти предлагаме регулярни промоции.