Търсене

Виж профил

Антистрес стая във Варна

За съжаление много от нас носят някакво психологическо бреме, което се опитваме да игнорираме или да преодолеем, било то чрез спорт, медитация, консултация с професионалисти или други методи.

Доказано е, че ако НЕ се отървем от тези психологически тежести, то те ще ни донесат не само лошо състояние на ума, но могат да доведат до депресия и по-лоши неща дори.

Ако сте се идентифицирали с по-горе прочетеното, то тогава трябва да дойдете и да опитате нашите иновативни терапии. И с това не само ще  се сбогувате със злините, а и ще се забавлявайте по един необикновен начин.

Кажете “ДА” на едно красиво ново начало.

Елате и се отървете от стреса в антистрес стая “Отпусни Се Малко“ в град Варна!

Антистрес терапии

Антистрес стая „Отпусни се малко“ Варна, мястото, където можете да се отървете от Стреса и гнева вместо да скърцате със зъби, да се ядосвате, да таите лоши чувства у Вас или да се сърдите на света.

Услугите ни също така са предназначени за тези от Вас, които искат да пробват нещо ново и необикновено, както и за тези които са готови да се изцапат до уши, отървавайки се от стреса или сбъдвайки детска мечта или просто усещайки вкуса на свободата.

Разбий стреса

Имате на разположение 30 минути за да разбиете стреса на парчета, без да спирате!

Тук можете да заповядате и да трошите техника и чупливи предмети, според избраният от вас пакет.

Оплескай стреса

Имате на разположение 30 минути, за да оплескате с боя не само стреса а и платното пред вас!

Война с цветове

Тук Ви представяме нов, забавен, необикновен и безопасен начин за воюване. В тази услуга трябва да сте над 2ма души и ще трябва да нападате другия с прахообразна и нетоксична боя.

Ние ще ви осигурим нужната екипировка, избран от Вас метод за разбиране, бои за цапане, музика по Ваш избор, видео наблюдение и заснемане и възможност за селфи ринг.

Запази ден и час за антистрес акция на 0877 588455
гр.Варна ул.Тролейна 12