Търсене

Виж профил

Ресторант Русе

Що е то родопско чеверме? А спомняте ли си вкуса на истинските български ястия? Може ли да живеем до Дунава, без да опитаме разнообразните рибни специалитети?

Всичко това предлага обновеният и обичан от малки и големи ресторант „Овчарска лъка“! Стандартното ресторантско меню  е допълнено с множество специалитети, пици, истинско чеверме с водно колело и чекръци.

Комплексът е разположен в невероятната местност Текето, като освен ресторант има обособени пица кът и две уникални зони за детски забавления. Общият капацитет на ресторанта е 350 места.

Екипът е помислил за удобството на всички гости, които на фона на приятна музика, могат да разпуснат и да усетят атмосферата на вековната липова гора, с изглед към езерото. В горещите летни вечери, удоволствието е осигурено, както за лека вечеря, така и за организирани групи и детски празненства. Голямата гордост на новите стопани на комплекса е огромната детска площадка, разположена върху 3 декара площ, непосредствено до заведението в гората. Разделена на две части, площадката е оборудвана с всякакви уреди за игра за всички възрасти, беседки, индиански къщички, истински лодки… Там малчуганите могат да тичат и се забавляват на воля под надзора на професионални аниматори.

Таксиметрови превозвачи предлагат преференциални цени за транспорт в двете посоки и едно допълнително удобство на шофьорите „drink and drive”.

Само в „Овчарска лъка“ можете да си отдъхнете от напрегнатото ежедневие и да се заредите с положителни емоции! Ако не вярвате – елате и се убедете!