Виж профил

Оригинални тестери Стара Загора

Тестерите на парфюми имат идентичен състав и аромат като стандартните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са:

  • Цена

По-ниска и винаги по-изгодна за клиента.

  • Аромат

Ароматът е абсолютно същия като при стандартното издание.

  • Опаковка

Повечето тестери се опаковат в картонени транспортни опаковки без цветни шарки (в някои случаи могат да бъдат без никаква опаковка). По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка и в някои случаи липса на капачка.

  • Флакон

Почти винаги е един и същ със стандартното издание на парфюма. Понякога може да се различава например с това, че му липсва капачка.

  • Откриваме ли разлика в качеството и съдържанието на парфюм без опаковка и такъв с?

Категорично не. Предлаганите парфюми без опаковка или парфюми тестери притежават идентично съдържание с тези, които са предназначени за масова продажба и пристигат опаковани в оригиналната за марката кутия. Целта на тестера е да ни запознае „от първа ръка“ с аромата на парфюма – съвсем естествено е съдържанието да е същото. Закупувайки парфюм без опаковка, вие си предоставяте продукт със същите качество и трайност.

  • Каква е разликата между парфюм и тестер?

От пазарна гледна точка, разликата между парфюм и тестер е в опаковките им. Парфюмът има официална такава, а тестерът не! Тестерите съдържат същата парфюмна течност, но често се продават без луксозна опаковка, а само в транспортна такава. Възможно е понякога да ги намерите без капачка и етикети, които парфюмите с официална опаковка имат.

Разлика откриваме единствено и само в отсъствието или наличието на оригинална брандирана опаковка, с която асоциираме даден аромат от рекламните кампании за него. Тестерите често пристигат в бели картонени кутии, а не рядко са лишени от капачка. Това се дължи на факта, че принципното им предназначение е да стоят разопаковани и готови за употреба по рафтовете и щандовете в парфюмерийните магазини. Този факт, сам по себе си, обезсмисля транспортирането им в оригиналната опаковка. Тя е характерна за парфюма, който ще закупите и с който ще си тръгнете от магазина, след като сте тествали аромата му преди това.

  • По-ниска ли е цената на тестерите и, ако да – защо?

Да, цената на предлаганите парфюми без опаковка и тестери е по-ниска от тази на останалите оригинални аромати. Това се дължи на отсъствието на опаковка, а, в някои случаи – и на капачка. Брандирането на даден продукт и оборудването му с опаковка, характерна за крайната му визия, оскъпява артикула. Отсъствието й предполага и обяснява по-ниската цена. Поради тази причина тестерите на парфюми са един от най-добрите начини за сдобиване с любимата ароматна есенция на една наистина достъпна и разумна цена без компромис с оглед на качеството и трайността на парфюма.