Търсене

Виж профил

Търговия с пчелен мед Пловдив

Чисти продукти от природата! Фирма „Асел“-М ООД е основана през 2005год. С дейност производство и търговия на пчелен мед и пчелни продукти. Целта ни е да произвеждаме и предлагаме продукти собствено производство. През 2007 год. фирмата регистрира собствен пчелин „АМАДЕУС“ с 100 пчелни семейства.

Понастоящем ние произвеждаме чист пчелен  мед полифлора и почти всички монофлорни медове добивани в България. Пчелите имат целогодишно източници на нектар и прашец от различна  растителност  – акация, липа,рапица, магарешки бодил, смрадлика, лавандула,слънчоглед и други които правят неповторимия вкус и състав на събрания от пчелите мед.

На по късен етап от дейността си започваме производството на няколко вида домашни сладка и конфитюри с което продуктовата гама на фирмата става изключително разнообразна. Плодовете които използваме за нашите сладка и конфитюри се изкупуват от екологично чисти райони. Домашните сладка от горска ягода, малина, къпина и други плодове са с изключително качество и превъзходен вкус!!!

Предлагаме всички видове артикули както на едро,така и на дребно. Очакваме Ви с предложения за съвместна работа.

Свържете се със собственика