Виж профил

Пекарни в Банско

Пекарна „Корнер“ Банско предлага на своите клиенти производство и продажба на закуски, питки, погачи, домашен хляб и пици.

Освен разнообразните видове домашен хляб, при нас може да откриете солени и сладки банички, рогчета с разнообразен вид пълнеж, многообразие от солени и сладки закуски, ръчно направени пици (по избор на клиента), традиционният козунак и много други. В пекарна „Корнер“ се предлагат висококачествени разнообразни тестени изделия, които всяка сутрин, обяд и чак до късен следобяд се изпичат на място пред клиента! Висококвалифицараният персонал гарантира разнообразие, бързина, безопасност и качество на произвежданата продукция. Пекарна Корнер предлага отлично обслужване, добра хигиена и най-вече постоянно високо качество на продуктите.

Пекарна „Корнер“ е специализирана в създаването на вкусни погачи, питки, традиционни хлябове, пици, мини сладки кифлички и други тестени изделия. Нашият асортимент е подходящ за обслужване на всяко събитие и повод, от кръщенета, рождени дни и сватби, до тематични партита и корпоративни събития. Без значение какъв размер, стил и вкус търсите, ние изпълняваме всичко по поръчка, след предварителна индивидуална консултация с Вас. Всички наши продукти могат да бъдат съобразени с вашите изисквания и бюджет.

Ако имате някакви специфични предпочитания, които бихте искали да вземем предвид моля, свържете се с нас.

Нашият хляб е като доброто вино и се приготвя според старите традиции от опитни хлебари. Процесът на зреене в комбинация с правилня метод на печене води до хляб, пълен с аромат и наслада. Методът, който използваме гарантира здравословен и вкусен хляб , солени и сладки закуски, пици, козунак всеки ден. Нашето тесто се приготвя без никакви и е с минимално количество сол.

Заповядайте при нас, за да изживеем магията на Пирин планина.

Пекарна „Корнер“ е магическо място, където можете да преживеете отново насладата от истинския хляб. Сгушено в сърцевината на китното планинско градче Банско, пекарна Корнер е мястото, на което всеки ден се пече истински хляб и където ухае на масло, на захар, на шоколад, на ванилия, на препечени ядки и кафе.