Виж профил

Пекарна Тутракан

Здравейте,  мили хора! Искам да ви представя дейността на  моята пекарна!

Тя отвори врати на 07.12.2020г. Това, което предлагам на моите клиенти, е богат асортимент на различни тестени печива, дребни сладки, торти и др.,  изработени само с натурални продукти, а доста от тях и по стари, домашни рецепти.

Какви са моите тестени продукти? – Това са, пити за сватби, кръщенета и други обреди, малки питки за бургер и сандвичи, хляб с мая, но без излишни други набухватели, освежители и ензими, хлябове с квас – черен и бял, протеинов хляб, който е подходящ за спортисти, домашни баници, с различни плънки… и каквото и вие пожелаете!

Дребните ми сладки – праскови и меденки се дълбаят и пълнят със специален техен крем, орехчета и фунийки с млечно маслен крем, ореховки, кошнички, розички, гъбки, „долче вита“, еклери, мини еклерчета, тарталети, всички пълни с различни кремове.

Тортите? – за тях ще кажа, че ги правя от блатовете до декорацията, всичко в пекарната! Не работя с купени блатове, кремове или декорации (специално декорациите- освен ако не се налага)!

Защо да изберете моите продукти??? Защото работя с прекрасен белгийски шоколад, с истински яйца, с истинско масло, с истинско мляко! И най вече с голямо сърце, любов и себеотдаване към всяко нещо което правя!!!

Това, което предлагам на вас го предлагам и на моето семейство, така че няма компромиси!!!

Обичам Ви❤❤❤