Груминг студио „Pet Perfect“

Подстригване на кучета | Къпане на кучета | Рязане на нокти на кучета | Груминг салон | Груминг Студио Манастирски ливади Запад София

Контакти


Адрес

гр.София, ул. Пирин 85, кв. Манастирски ливади – запад

GPS

42.663903994195, 23.284931599292


Работно време

понеделник

9:00 ч. – 17:00 ч.

вторник

9:00 ч. – 17:00 ч.

сряда

9:00 ч. – 17:00 ч.

четвъртък

9:00 ч. – 17:00 ч.

петък

9:00 ч. – 17:00 ч.

събота

Почивен ден

неделя

Почивен ден

Място за реклама


Pet Perfect е вашето място за върховна грижа и красота за вашите четирикраки приятели. Ние сме екип от опитни и любящи професионалисти, готови да се погрижат за козината, кожата и общото благополучие на вашите кучета и котки.

В нашето студио се стремим да осигурим най-високо качество на услугите, като използваме само най-добрите продукти и техники за груминг. Независимо дали вашият пухкав приятел се нуждае от подстригване, къпане, подстригване на кучешки нокти или професионално почистване на ушите, можем да гарантираме, че те ще бъдат в ръцете на грижливи и внимателни специалисти.

Заповядайте в Груминг Студио Pet Perfect и нека вашите любимци се насладят на релаксиращото преживяване на пълно груминг обслужване. Нашето студио предлага уютна и приятна обстановка, където вашите животинчета ще се чувстват комфортно и спокойно.

Очакваме ви с нетърпение да срещнем вашия пухкав приятел и да се погрижим за неговата красота и благополучие в Груминг Студио Pet Perfect!

Местоположение на картата

Изпрати съобщение

Ново търсене

Оставете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *