Виж профил

Ветеринарен кабинет Търговище

Ветеринарен кабинет “Пет Плейс” разполага със зоомагазинерска част, в която има различен асортимент от храни, аксесоари, лакомства, легла, играчки, катерушки и козметика на водещите фирми за домашни любимци и екзотични животни.

Следващият сектор е аптечна част с манипулационна. Може да бъдете консултирани и да Ви бъде изготвена специална ваксинационна схема, както и актуално за сезона и вида животно профилактично обезпаразитяване.

Разполага с широка гама хранителни добавки за превенциа и контрол на различни заболявания.

В манипулационната се извършва диагностика и лечение на различни инфекциозни, неинфекциозни и паразитни заболявания.

Има дерматологичен сектор  за определяне на здравословното състояние на кожата и космената покривка на Вашият домашен  любимец.

Извършват се различни стоматологични услуги, като най- ново и единствено в града е почистване на зъбен камък без упойка, със специална безшумна и безболезнена утразвукова четка.

 

Кабинетът разполага с отделни помещения, където е поместен грууминг салонът.

В него се извършват къпане, разресване, подрязване на нокти, почистване на уши, подстригване спрямо вида и породата на животното, както и хигиенно подстригване.
Освен разкрасителни процедури, се извършват и лечения на различни кожни заболявания, чрез употебата на лечебна козметика и различни козметични терапии.

Opening Hours

Понеделник

от 08:30 до 17:30ч.

Вторник

от 08:30 до 17:30ч.

Сряда

от 08:30 до 17:30ч.

Четвъртък

от 08:30 до 17:30ч.

Петък

от 08:30 до 17:30ч.

Събота

от 09:00 до 12:00ч.

Неделя

Почивен ден