Виж профил

Апартаменти под наем Боровец

Pinewood ANG luxurious apartments са нови частни луксозни едностайни апартаменти. Намират се в новопостроените сектори на апартхотел Боровец Гардънс, к.к Боровец.

На територията на комплекса на разположение на гостите е нов СПА и Уелнес център с масажни студиа, басейн, лоби бар, Ресторант и Ски гардероб.

К.к Боровец е идеалното място за зимни спортове. Отдайте се на туризъм през всички сезони на годината. Мястото е подходящо и за почитателите на алпинизма, колоезденето и скалното катерене.

Посетете връх Мусала в прекрасната Рила планина, който е само на няколко километра от мястото за настаняване или Седемте рилски езера – уникални природни сътворения.Направете туристически маршрут, ползвайки лифтовете или туристическите пътеки.

В близост се намира и дворецът Царска Бистрица – лятната царска резиденция.

Pinewood ANG luxurious apartment А43

Pinewood ANG luxurious apartment А43 е нов, модерен дизайнерски апартамент. Изтериорът е уникален, изчистен и уютен.

Разполага с едно двойно легло (king size bed) и един двоен разтегателен диван. Има кухня, (включително пералня със сушилня), кът за хранене, оборудвани с абсолютно всичко необходимо за един пълноценен престой.

Апартаментът има баня и душ пространство, тераса с кът за отдих. Подходящ за двойка или семейство с дете/деца.

Местоположение – блок А, етаж 3-ти, ап. А43

Насладете се на приятна и пълноценна почивка сред вековна борова гора в най-старият планински курорт в България.

Pinewood ANG luxurious apartment А32

Pinewood ANG luxurious apartment A32 е нов, модерен апартамент, с дизайнерски итериорни решения, вдъхновени от планински и горски стил. Уютен и топъл, напълно оборудван, разполага с едно двойно легло (king size bed) и един двоен разтегателен диван, кът за хранене и кухненски бокс. Има баня с душово пространство и санитарен възел и тераса с кът за отдих.

Местоположение – блок А, етаж 2-ри, ап. А32

Насладете се на приятна и пълноценна почивка сред вековна борова гора в най-старият планински курорт в България.