Виж профил

Професионално почистване Стара Загора

Мисията на „ПО-ЧИСТО“ ЕООД е да гарантираме качествено обслужване, чрез повишено внимание към детайлите и изключително качество на услугата.

Целта ни е да улесним живота на нашите клиенти, като им спестим ценно време и енергия по най-екологично чистия и отговорен начин. Чрез почистващите услуги на „ПО-ЧИСТО“ ЕООД, за Вас ще остане повече време за прекарване с любимите хора, което е безценно.

Нашият персонал се състои от изцяло обучени професионалисти за почистване на офиса или дома. Всеки наш служител минава през цялостна проверка на личността, за да могат нашите клиенти да са спокойни, че в дома им влиза надежден персонал.

Бихме искали лично да Ви благодарим за интереса към услугите за почистване на „ПО-ЧИСТО“ ЕООД. Целият ни персонал се ангажира да осигури възможно най-доброто обслужване.

Очакваме с нетърпение възможността да изпълним гаранцията за отлични постижения и да ви позволим да изпитате от първа ръка ползите от избора на услугите за почистване на „ПО-ЧИСТО“ ЕООД.

Нашата цел е не само да изпълним вашите очаквания, но и да ги надхвърлим! В наше лице ще откриете един коректен партньор, на когото да разчитате напълно.
Даваме 100% Гаранция за свършената работа. За да разберете в какво се изразява тя – свържете се с нас.
Когато имате нужда от първокачествено почистване на офиса или вашия дом, ние сме готови да се отзовем. Професионалните почистващи услуги на „ПО-ЧИСТО“ ЕООД са точното решение за вас.

Нашата фирма извършва почистване предимно в градовете Раднево, Стара Загора, Нова Загора, Гълъбово, както и околните села.

„ПО-ЧИСТО“ ЕООД работи само с професионални машини с марка KERCHER.

Цената се определя след извършване на НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН оглед от наша страна.