Търсене

Виж профил

Пътна помощ Ловеч

Денонощна Пътна Помощ Ловеч предлага денонощно бързи и висококвалифицирани услуги за Вашeто превозно средство независимо да ли е автомобил, джип, пикап, ван, лекотоварен автомобил или бус.

Занимаваме се с извършване на услугата Пътнa помощ 24/7 и транспортиране на всякакви видове превозни средства, автомобили след ПТП. Предлагаме денонощна пътна помощ (изваждане от дерета, канавки и превоз) ,авточасти, автосервиз, както и доставка на бензин, подаване стартов ток в автомобила.

Пътна Помощ Ловеч разполага с всички необходими техkПредлагаме -еспресно отзоваване – цени по договаряне за по далечни дестинации -лицензирана пътна помощ – репатриране на вс.видове автомобили, бусове, джипове и др. МП С до всяка точка на страната и чужбина. Всякаква селскостопанска и едрогабаритна технника, ПТСМ, мотокари.

Обурудване Разполагаме със специализирани автомобили, обурудвани с всички необходими приспособления за оказвНе на ПП на аврирали и катастрофирали автомобили нически средства и оборудване за навременно реагиране според нуждите и желанието на клиента. Пътна Помощ Ловеч извършва услугата Пътна помощ на територията на цяла България.

Услугата Пътна помощ се предлага денонощно и се извършва от компетентен и квалифициран персонал. Предлагаме още транспортни услуги и насочване към специализирани сервизи. Пътна помощ Ловеч е лицензирана и отговаря на всички нужни критерии за извършването на услугата пътна помощ.

Предлагаме – еспресно отзоваване -цени по договаряне за по далечни дестинации – лицензирана пътна помощ.

Фирмата работи с всички застрахователни комапании!