Виж профил

Пътна Помощ Нова Загора

Пътна помощ Нова Загора осигурява превоз за автомобили, микробуси и камиони при пътно-транспортни произшествия и аварии. Репатриране на леки автомобили, камиони, влекачи, микробуси, автобуси, мотокари, джипове.

Пътна помощ Нова Загора, която репатрира автомобили и камиони за цялата страна, 365 дни в годината. Пътна помощ Нова Загора, е една от водещите в България в областта на оказване на Пътна помощ.

Ние предлагаме на нашите клиенти най-доброто 24-часово обслужване, включително; подаване на ток и доставка на гориво. Услугите като; смяна на спукана гума, услугата възстановяване на изгубен ключ, засядането в снега или в калта, превоз на автомобили и настаняване на пътниците в хотел, са допълнително към това което предлагаме. Перфектната техника с която разполагаме и с добре обучения квалифициран персонал, ние можем да обслужваме без проблемно, без аварийно и бързо нашите клиенти.

Предлага 6+1места Репатриране на автомобили, джипове, бусове, мотоциклети, селскостопанска техника, строителни материали катострофираЛи автомобили коли за скраб и др. Престигане от 5 до 30 минути в региона на Нова Загора, Сливен, Стара Загора, Ямбол, Чирпан, Раднево, Гълъбово, Гурково, Твърдица, Ам. Тракия от 175км до 290км.

Бързо пристигане и коректно обслужване. Звънете без да се замисляте ниски и достъпни цени за всички. Денонощно на ваше разположение за цялата страна. За повече информация и запитвания без дасе замисляте тел.0888 595 777 / 0888 944 497