Търсене

Виж профил

Денонощна пътна помощ Велинград

Пътна Помощ Велинград предлага денонощно бързи, компетентни и висококвалифицирани услуги за Вашeто превозно средство независимо да ли е автомобил, джип, пикап, ван, лекотоварен автомобил или бус. Занимава ме се с извършване на услугата Пътнa помощ и транспортиране на всякакви видове превозни средства, автомобили след ПТП.

Пътна Помощ Велинград разполага с всички необходими технически средства и оборудване за навременно реагиране според нуждите и желанието на клиента. Мотото на екипа на Пътна Помощ Велинград е бързодействие, корекност, лоялност към нуждаещите се на пътя клиенти. Пътна Помощ Велинград извършва услугата Пътна помощ на територията на цяла България. Услугата Пътна помощ се предлага денонощно и се извършва от компетентен и квалифициран персонал. Предлагаме още транспортни услуги и насочване към специализирани сервизи.

Бързо отзоваване за Велинград, Пазарджик, Якоруда и Юндола.

Пътна Помощ Велинград предлага международен транспорт на превозни средства и друга техника с маршрути за и от територията на Република България, като се съобразява с условията на своите клиенти. Тази услуга се предлага само с предварителна заявка и поговорка с клиента.