Виж профил

Машинно на пране на килими Харманли

THE ONE Център за машинно пране на килими отвори в Харманли, намира се на бул. „България“ 116, до автомивка на самообслужване „Карибите“ в (Бившия завод за релета). Центърът ще работи целогодишно, за да бъдат вашите килими винаги изпрани и чисти.

Услугите, които THE ONE предлага са – двустранно машинно изтупване, многочетково двустранно машинно изпиране с препарати от висок клас, изплакване, машинно сушене, сресване, ароматизиране и опаковане.

Цената на комплексната услуга е 1,50 – 2,00 лв./кг. През този сезон, обработката на килими с горните процедури отнема от 3 до 5 дни.

За удобство на клиента, килимите могат да бъдат взети от техните домове, но при условието, че стойността на прането надвишава 20 лв. Ако използвате тази услуга на THE ONE е важно да знаете, че служителите на фирмата нямат право да влизат в домовете на клиентите за събиране или разгъване на килими, а те трябва да бъдат навити на руло в близост до входната врата на жилището от което ще бъдат взети.

Фирмата не носи отговорност за килими, които са скъсани от неправилна експлоатация, изгнили с разплетен оверлог, проядени от молци, с петна от восък, вино, маркер, мастило, телесни течности и др.

Персоналът на THE ONE е преминал специално обучение, за да може да Ви предоставят висококачествени професионални услуги, за да може смело да заявите, че в дома ви царят идеална свежест и чистота.

Скоро Центърът за машинно пране на килими ще разполага с професионална пералня в която ще могат да се изпират одеяла, юргани, пердета, губери и други.

Центърът ще работи целогодишно.

Свържете се със собственика