Виж профил

Превоз на автомобили от Англия

В Англия разполагаме със собствен паркинг в Лондон, Хъл и Нотингам, вътрешен транспорт, пътна помощ / Recovery.

Изготвяне на документи за внос и износ.

Съдействие при закупуване и транспорт на автомобили от Copart, Ebay, Marketplace и други търгове в Англия.

За нас

Предатор-686  ЕООД е надеждна и стабилно работеща транспортна компания, която с всеки изминал ден разширява броя на своите клиенти и вече си спечели име на надежден партньор.

Нашата основна задача е да предоставяме най-високо ниво на  транспортни услуги. Ежедневно следим за качеството, навременните доставки и изпълнение на всички поети заявки.

Нашият екип от висококвалифицирани професионалисти гарантира изпълнението на тези цели.

Ценим всеки клиент и затова се стремим да бъдем гъвкави и адаптивни.

Нашият опит ни позволява да отговаряме по-добре на нуждите и очакванията на нашите клиенти, като предоставяме услуги с най-високо качество, заедно с гъвкавост и бърза реакция в ситуации, в които трябва да се вземат спешни решения.

Поставяме високи изисквания към себе си, затова работим ефективно. Задълженията към клиенти и партньори изпълняваме своевременно и качествено.

Превоз на автомобили от Европа

Превозваме нови и употребявани автомобили,джипове, бусове, мотори и други МПС-та. Предлагаме превоз на пълен товар и такъв за единични превозни средства. Защитаваме повереното ни имущество. Безопасният и сигурен транспорт е наш приоритет. Всички товари са покрити със застраховка CMR Insurance.

Дестинациите, които обслужваме са от и до Белгия, Германия, Холандия.

Превоз на автомобили от Азия

Превозваме цели товари от и до Армения, Грузия, Азербайджан и Турция. Услугите ни са безопасни и сигурни, а също така на конкурентни цени.