Търсене

Виж профил

Препарати за септични ями Стамболийски

Магазин при Буба, съвсем скоро отвори врати за своите клиенти. При нас можете да откриете вносни перилни и почистващи препарати, санитарни материали, козметични продукти и хигиенизиращи продукти за дома, тялото и здравето Ви – от водещи производители, лидери на пазара в Италия, Германия, Франция, Испания, Израел, Турция и др.

Предлагаме домашни потреби, с които да подпомогнете сбособите за почистване на Вашия дом – от бърсалки за под, мопове, стъклочистачи до кухненски гъби и телчета, микрофибъри и пластмасови изделия като кошове за пране, легени, кофи и всичко, което би ви спомогнало по-лесното почистване и обслужване на Вашия дом.

В асортимента ни има също парти артикули, с които да направите своя личен празник незабравим – свещички за торта, балони, светещи фонтани, надписи, флаери, маркери за лице, картонени опаковки – чинийки, чашки, парти шапки и свирки.

Сред стоките за дома можете да откриете PVC покривки за маса на фирмите Florista, Dekorama и Dekomarin. Ширината на мушамите е 140см. и се предлагат на метър.  Разполагаме с над 20 десена, съобразени за всеки стил и вкус – двулицеви, силиконови, винилови и др.

В нашия магазин можете да се сдобиете с щампирани тениски с шевици, с които да се облечете за Вашия личен повод или традиционен празник. Предлагаме ги в пет размера – S, M, L, XL, XXL мъжка и дамска колекция. Можете също така да направите поръчка с Ваш пример, текст или снимка. Необходимо е обаче да го заявите предварително. Изработката отнема около 4 работни дни.

Магазина предлага също офис консумативи и канцеларски материали за дома и офиса Ви , ученически пособия , както и Лична Здравно-профилактична карта, Здравен картон, Здравни и Трудови книжки, както и бланки за медицински свидетелства, които работодателите изискват при започване на работа или ако туко що сте изкарали своето свидетелство за управление на МПС. Предлагаме и копирни услуги.

Най-интересния продукт в магазина ни обаче е препарата за септични ями AVA Septic Solution. Супер концентриран продукт за поддръжка на септични ями, пречиствателни станции и външни тоалетни! Без аналог на пазара! Забравете за лошата миризма! Силно концентриран, биоензимен продукт. Напълно безвреден за човека и околната среда! Без примеси и ненужни добавки! AVA съдържа специализирани бактериални култури, които ускоряват естествения процес на разграждане на органични отпадъци, растителни остатъци и мазнини, като ги втечнява и премахва лошата миризма. До 50 милиарда бактерии на грам!

Свежда до минимум нуждата от механично изпомпване на ямата!  Не се нуждае от дозировка! Не се нуждае от разреждане! Лесен за употреба. Една опаковка е достатъчна до 6 месеца при четиричленно домакинство! При нас можете да закупите повече от една опаковка на преференциална цена. Доказано качество. За повече информация, може да ни се обадите или да разгледате продукта на място.

Opening Hours

Понеделник

от 09:00 до 18:00ч.

Вторник

от 09:00 до 18:00ч.

Сряда

от 09:00 до 18:00ч.

Четвъртък

от 09:00 до 18:00ч.

Петък

от 09:00 до 18:00ч.

Събота

от 10:00 до 14:00ч.

Неделя

Почивен ден