Търсене

Виж профил

Механа в български стил София

Механа-Ресторант „При Комитите”, намираща се в град София, квартал Овча Купел, на адрес „Президент Линкълн 23” е идеалното място за организиране на вашите семейни и лични празници. В Механа-Ресторант „При Комитите” ще имате уникалната възможност да вкусите и да се докоснете до традиционни български ястия и гозби, а нашите готвачи ще се погрижат удоволствието, което ще изпитате от храната, да изпълни изцяло вашите представи, и да ви пренесе във времето на вашите баби. За доброто и топло обслужване можете напълно да се доверите на нашите сервитьори, които с голяма усмивка ще ви обслужват през целия Ви престой в заведението.

Тематиката на механата е напълно съобразена с наименованието и,а именно – при нас ще откриете пищно изтъкани килими, старовременни менчета, красиво украсени сепарета и големи тухлени навеси, навяващи спомени а едни златни български времена.

Механата разполага с вътрешно помещение, намиращо се на втория етаж, като капацитетът му е седемдесет души, а през лятото можем да ви очароваме с просторна и прохладна градина, която съвместява сто и двадесет души. Нашата градина е идеална за провеждане на балове, годежи или сватби, като купонът и доброто настроение са гарантирани.

Заповядайте при нас!

Свържете се със собственика