Търсене

Виж профил

Бързо хранене Велинград

Заведение за бързо хранене при Мадин предлага не само най-големите палачинки във Велинград с диаметър 46см, но и най-вкусните. В зависимост от предпочитанията Ви може да изберете солени или сладки, а ако обичате различното нашият майстор ще удовлетвори вашето желание.

Ако обичате да си похапвате бургери, може да Ви предложим пилешки или телешки, в зависимост от вашия вкус. За още повече наслада също така предлагаме и различни добавки.

При нас може да откриете най-вкусният дюнер в различни размери- малък, среден и голям, също така предлагаме и дюнер в палачинка, както и порция дюнер.

За любителите на пикантното предлагаме суджу, което е приготвено от специално овкусено телешко месо. И не на последно място може да опитате нашия хот-дог с кренвирши КЕН, предлаган в комбинация от сосове. За да бъде завършена вашата закуска, обяд или вечеря, или просто, за да се охладите в горещините заведение за бързо хранене при Мадин предлага различни напитки- алкохолни и без алкохолни.

А през летни дни може да се насладите и на нашия крем-сладолед- сметанов, шоколадов или микс от двата вкуса, с добавка топинг по ваш избор.

Свържете се със собственика