Търсене

Виж профил

Ресторант Белица

Ресторант – барбекю „При Парк за мечки“ се намира на 10 км. от гр. Белица, в местността „Андрианов чарк“, в непосредствена близост до Парк за танцуващи мечки и най- новата атракция в района на Банско –Rila Fun Park. Разполагаме с 50 места в изцяло битова обстановка, отговаряща на традиционната българска атмосфера.

Само при нас ще имате възможността да се насладите на вкусни салати, ястия и десерти, приготвени специално за Вас от домашни продукти – собствено производство. Всички наши гозби се приготвят на скара на жар, което прави вкуса им неустоим и незабравим. Ние сме едно от малкото места в района, където можете с удоволствие да пробвате уникалния вкус на традиционния боб в гърне по бабина рецепта, натурално овче мляко с домашни сладка, месни деликатеси и домашни десерти. А от малкото ни езерце, може да хванете прясна пъстърва, която ние с удоволствие ще Ви приготвим.

Предлагаме Ви един тих и спокоен обяд на открито сред чистотата и красотата на природата със страхотна гледка към Пирин ! Ако сте наблизо, посетете ни! Няма да съжалявате!

Свържете се със собственика