Търсене

Виж профил

Ресторант София

В тази сфера работим от много години – аз /Диана Димитрова / от 25 години, а мъжа ми /Иван Менчев/ от 16 години. И двамата влагаме в работата си сърце и много старание. На клиентите си предлагаме прясна храна, приготвена само от високо качествени продукти, без консерванти и подобрители.

Използваме пресни и сухи подправки, домашно приготвени сосове и мариновани на място меса по специално разработени от нас рецепти. Предлагаме организиране на частни партита, рожденни, именни дни, фирмени събирания и тематични вечери.

За тях сме склонни да приготвяме ястия по желание на клиента с предварително уточнено меню и брой на гостите. Разработили сме седем степенно обедно меню, като в него присъстват и вегетариански и вегански блюда.

В основното меню силно е застъпена скарата. Във виненият ни лист присъстват български вина от избите на Търговище и Хан Крум.

Алкохола е малко, но качествен.

Всяка седмица предлагаме различен промоционален пакет. Голямо удобство за гостите ни е близостта до метрото, разположението на ресторанта в междублоково пространство, където не преминава улица и находящата се непосредствено до верандата ни детска площадка.

Има свободни паркоместа.Към ресторанта има и обособен дюнер, който работи всеки ден от 08 до 19ч. Намираме се на адрес:гр.София, жк Люлин, Трафопост до бл.705

Свържете се със собственика