Търсене

Виж профил

Ресторант в квартал Манастирски ливади

Заповядайте при нас,

ние сме ресторант за всеки вкус. При нас ще откриете топлина и лично отношение съчетани с неповторимо изкушение, като започнете от питиенцето след това мезенцето и накрая  вкусните специалитети направени от нашите неповторими готвачи с много любов само за нашите клиенти. Гостите могат да се насладят на уют, дискретност и спокойствие, по време на своя престой, празник или тържество. Посрещаме с радост всеки наш клиент и с удоволствие домакинстваме на вашите семейни празници и фирмени партита.

Модерният човек жадува за приключения, за позитивни емоции и за промяна. Той търси, учи се и обича всичко, което го вдъхновява и удивлява. Открива нови приятелства, любови, места и вкусове. Затова създадохме Ресторант  Примавера  такъв – предизвикателен, разнолик и удивителен. Защото сме модерни хора – също като вас – наши настоящи и бъдещи приятели.

Вкусната храна и уютната обстановка са само началото на един добър бизнес обяд или просто похапване в добра компания. Музиката е приятно тиха и специално подбрана. С приятели, колеги или със семейството си – заповядайте при нас, за да прекарате приятно свободното си време и да опитате майсторството на нашата кухня.

Очакваме Ви с нетърпение!

Opening Hours

Понеделник

от 11.00 до 22.00 часа

Вторник

от 11.00 до 22.00 часа

Сряда

от 11.00 до 22.00 часа

Четвъртък

от 11.00 до 22.00 часа

Петък

от 11.00 до 22.00 часа

Събота

от 11.00 до 22.00 часа

Неделя

Почивен ден

Адрес

Адрес:

гр.София, ул. Шарл Шампо 20

Телефон: