Търсене

Виж профил

Парфюми Харманли

Това е полска компания, произвеждаща парфюми, които са еквивалент на известни марки – 1:1 с тях и изключително трайни. Парфюмите се произвеждат в Грас, Франция с 20% етерични масла. Компанията предлага и препарати за дома, които са биоразградими, с рециклиращи се опаковки, не предизвикват алергии и без неприятна миризма на амоняк.
Освен потребители, можете да бъдете и част от мрежата и да изкарвате допълнителни доходи с лекота! НЯМА задължителни стартови пакети и НЕ се изисква подобна инвестиция!

Общото между Prouvé и Франция?

Въпреки че сме полска компания, имаме много общо с Франция. Внасяме ароматни масла от френската Grasse, които правят нашите продукти да миришат толкова приятно. За да подчертаем това, избрахме едно красиво звучащо френско име. Ние ценим френския стил и подход към красотата, поради което сме ги съчетали с полската креативност и откритост.

Как ще Ви хареса Prouvé?

Като познавате нашите продукти, ще се усмихвате поне три пъти. Първият път, когато усетите красив аромат. Втория път, когато проверявате тяхното изпълнение и трети път виждате цената им. Вярваме, че животът се състои от малки удоволствия, които не трябва да струват много. Ето защо ние се грижим толкова много, че всяка, дори най-простата дейност ще ви достави много удовлетворение.

Грижи ли се Prouvé за околната среда?

На всяка от нашите опаковки ще намерите значката „Да, ние се грижим“, защото отговорът е: да, грижим се. Да, ни интересува. Ние се грижим за околната среда, но не се преструваме, че имаме 100% природни ресурси. Използваме най-новите технически новости и открития в областта на химията, за да улесним живота ви. Минимизираме алергените, парабените, SLS и избелвачите. Нашите формули са биоразградими и опаковките са напълно рециклируеми. Тестваме продуктите само върху себе си, никога върху животни.

Свържете се със собственика