Търсене

Виж профил

Препарати Prouvé

Това е полска компания, произвеждаща парфюми, които са еквивалент на известни марки – 1:1 с тях и изключително трайни. Парфюмите се произвеждат в Грас, Франция с 20% етерични масла. Компанията предлага и препарати за дома, които са биоразградими, с рециклиращи се опаковки, не предизвикват алергии и без неприятна миризма на амоняк.

Освен потребители, можете да бъдете и част от мрежата и да изкарвате допълнителни доходи с лекота! НЯМА задължителни стартови пакети и НЕ се изисква подобна инвестиция!

Ако и Вие желаете да станете сътрудник, или просто искате да си поръчвате сами по-големи количества на доставни цени /за Вас, за близки, семейства и приятели/, трябва само да се регистрирате през този линк! ТУК


Какво си струва да знаем..??


Общото между Prouvé и Франция?
Въпреки че сме полска компания, имаме много общо с Франция. Внасяме ароматни масла от френската Grasse, които правят нашите продукти да миришат толкова приятно. За да подчертаем това, избрахме едно красиво звучащо френско име. Ние ценим френския стил и подход към красотата, поради което сме ги съчетали с полската креативност и откритост.

Как ще Ви хареса Prouvé?
Като познавате нашите продукти, ще се усмихвате поне три пъти. Първият път, когато усетите красив аромат. Втория път, когато проверявате тяхното изпълнение и трети път виждате цената им. Вярваме, че животът се състои от малки удоволствия, които не трябва да струват много. Ето защо ние се грижим толкова много, че всяка, дори най-простата дейност ще ви достави много удовлетворение.

Свържете се със собственика