Психолог Силвия Маркова

Терепевтична консултация | НЛП Коучинг | Психолог | Консултация с психолог Перник | Онлайн консултации с психолог Перник

Контакти


Адрес

гр.Перник, ул.Стара планина 118

GPS

42.590864403437, 23.03487052586

Телефон

електронна поща


Работно време

понеделник

Възможни онлайн консултации

вторник

Възможни онлайн консултации

сряда

Възможни онлайн консултации

четвъртък

Възможни онлайн консултации

петък

Възможни онлайн консултации

събота

Възможни онлайн консултации

неделя

Възможни онлайн консултации

Място за реклама


Коя съм аз ?


Преди всичко твой приятел 🙂

Психолог и НЛП терапевт. Метафорически и стратегически коуч.  Любознателна и развиваща се личност. Стремяща се да е в крак с времето.

C психология се занимавам още от малка, това беше моята страст, а в последствие стана и моя професия. Сертифициран НЛП терапевт, лично от бащата на НЛП – Ричард Бандлър. Сертифициран Обучител на Обучители. Опит от много семинари и обучения. Занимавам се с личностно развитие и мотивация. Моята мисия, това което ме изпълва най-много, е да помагам на хората да се срещнат със себе си, да се открият и реализират. Да помагам за усъвършенстване на личностното развитие и за укрепване на духовното здраве. За истинска среща със себе си…


Как започнах ?


Когато бях на 14г. един приятел ми подари книгата на У. Дайър „Вашите слаби места“. Не знам колко от прочетеното на онзи етап от живота си съм осъзнала, но това, което е трябвало да свърши тази книга и нейният създател, беше на 100%. Носех книгата навсякъде със себе си и когато видех, че някой от приятелите ми нещо е объркан, му давах да я прочете. Тя беше, и е, свещена за мен. Така психологията стана моя страст.

Минаха години, дойде моментът да кандидатствам в университет. Обожавах психологията, но в онези години виждах перспектива в правото. Започнах да се готвя за изпити по право. Забравих страстта си. За късмет, наистина късмет ☺ (или това е причината, за да го има конкретното следствие) стартирах и работа в адвокатска кантора, като технически секретар. Започнах да навлизам в тази среда.  Всичко, което правех, ми харесваше, но усещах, че май по-скоро ми харесваше да си върша работата, отколкото да работя това. Започнах да виждам кое отговаря на моите ценности и кое – не. Така мина около година и когато дойде конкретният момент да кандидатсвам, аз направих рязък завой и отидох на изпит по психология. Вече бях убедена, че другото не е за мен. Благодаря на вътрешния си глас, че ме поведе в моята посока.

Завърших университета, но и разбрах, че започва голямото учение, защото страстта ми и мисията ми ме водеха все към жажда за нови знания. Започвайки работа към отдел „Закрила на детето“, се сблъсках със себе си. Разбрах, че обожавам работата си, но исках нещо по-мащабно. Така се появи и НЛП, Стратегическия и Метафорически коучинг, Приказотерапията.

Започнах да усещам промяната в мен, след като се обучих на тези методи. Започнах да прилагам знанията си в живота и започнах да помагам на хората да намират и разбират своята истинска същност.

След  като си тук, вземи и ти най-доброто за себе си.

И благодаря за доверието.

Можете да разгледате моите продукти (Онлайн магазин) ТУК.

Можете да посетите и моя личен Блог – ТУК.

Местоположение на картата

Изпрати съобщение

Ново търсене

Оставете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *