Търсене

Виж профил

Автомивка на самообслужване Сливен

Автомивка Racing Car Wash  – Сливен ви предлага услуги с високо качество и грижа за вашия автомобил. Автомивката работи с качествени и професионални препарати, които ще придадат на вашия автомобил блясък, чистота и комфорт! Автомивка на самообслужване Сливен.

Автомивка Racing Car Wash работи изключително с професионални продукти за екстериорно и интериорно почистване на автомобили, дезинфекциращи препарати и редица други почистващи и поддържащи продукти за професионална употреба в автосервизни и почистващи центрове. Заповядайте в Автомивка Racing Car Wash – с удоволствие ще поглезят вашия автомобил!

Самообслужване

Всеки може и сам да измие своят автомобил с 4-те програми за измиване на Автомивка Racing Car Wash. Гореща вода с микрогранулиран препарат, Изплакване, Гореща вакса и Гланц.
Това Ви осигурява възможност да получите точно желаното ниво на чистота на Вашия автомобил.

  • * Пред Вас се открива възможността да се проявите като добър стопанин и верен приятел на автомобила, осигуряващ Вашия комфорт при пътуване.
  • * Понякога човек е най-доволен от работата, която сам е свършил, защото има съмнение в качеството на работата на друг изпълнител.
  • * Услугата самообслужване е точно за такъв тип хора и ние се радваме, че можем да задоволим нуждите и изискванията на всички наши клиенти.