Търсене

Виж профил

Къща за гости Кюстендил

Къща за гости „Райчевата къща“ е място за почивка от натовареното ежедневие, в което уютът е съчетан с модерна обстановка. Къщата се намира на 95 км. от гр.София в местност „Гола Велика“, гр.Кюстендил (близо до картинг пистата).

Капацитетът на Къщата е 10+2 човека и разполага с: 4 двойни стаи и един апартамент (2+2). Всяка стая има със собствена баня и тоалетна, телевизор, кабелна телевизия, климатик и безплатен интернет. Апартаментът е оборудван със собствен хладилник и микровълнова печка.

На разположение на гостите е закрита механа с телевизор и камина. Къщата е с голям двор, огромна тераса и навес с барбекю. Летният навес е напълно оборудвана за самостоятелно приготвяне и сервиране на храна (хладилници, печка, посуда). През студените месеци навесът се закрива и се превръща в чудесна втора зала за тържества.

За удобство на гостите Райчевата къща разполага със собствен паркинг.

Къщата е подходяща както за семейства с деца, така и за приятелски компании или организиране на малки фирмени партита и тийм билдинги сред природата.

 

Считано от 1 юни 2021 г. през уикенда (петък-неделя) Къщата се отдава цяла на следните цени:

  • 1 нощувка – 300 лв.;
  • 2 нощувки – 550 лв.;
  • 3 нощувки – 750 лв.;

През седмицата стаите в Къщата може да се отдават самостоятелно на следните цени:

  • Двойна стая – 60 лв.
  • Апартамент – 90 лв.
  • Само механа – 150 лв.

В случай на ненаемане на цялата къща до петък на текущата седмица, могат да бъдат отдавани и отделни стаи на посочените по-горе цени.

Цените не важат за официални празници. При интерес, моля свържете се с нас.

Свържете се със собственика