РЕМ ТРЕЙД 2020

Железария | Продажба на строителни материали | Магазин за строителни материали | Топливо | Строителна борса Търговище

Контакти


Адрес

гр. Търговище, ул. Цар Симеон 46

GPS

43.257016078709, 26.567743834528

Телефон

електронна поща


Работно време

понеделник

от 08:00 до 18:00ч.

вторник

от 08:00 до 18:00ч.

сряда

от 08:00 до 18:00ч.

четвъртък

от 08:00 до 18:00ч.

петък

от 08:00 до 18:00ч.

събота

Почивен ден

неделя

Почивен ден

Място за реклама


Строителна борса Търговище

С РЕМ ТРЕЙД 2020 ЕООД получавате най-високото качество и професионализъм в индустрията. Нашата компания се отличава с богат опит в реализацията на разнообразни проекти – от ремонти на жилищни помещения и офиси до строителство на нови имоти и инфраструктура. Нашите експерти са подготвени да се справят с най-претенциозните предизвикателства и да гарантират успешно изпълнение на всяка задача.


Нашите услуги:


* Строителство и реновации

* Електроинсталации и ВиК услуги

* Изграждане на топлоизолации и хидроизолации

* Консултации и професионален съвет


Защо да изберете нас:


Ценим доверието на нашите клиенти и се стремим да гарантираме пълната ви удовлетвореност. Нашите екипи от специалисти са компетентни и ще предложат най-доброто, спрямо вашите нужди. Вярваме в прозрачността и ефективността във всичко, което правим.


Защо да изберете нашите продукти:


Качество: Нашите продукти са подбрани с грижа и отговарят на най-високите стандарти за качество. Можете да се доверите на своята надеждност и издръжливост.
Разнообразие: В нашия магазин ще искате всичко, от което се нуждаете – от строителни материали като цимент и тухли, до инструменти като бормашини и реноватори.
Конкурентни цени: Предлагаме ви конкурентни цени, които ще ви помогнат да икономисвате пари при всяка покупка.


Нашата селекция от строителни продукти включва:


Строителни материали: От фундамент до покрив, предоставяме висококачествени строителни материали за всяка фаза на проекта ви.

Електроинсталационни продукти: Разнообразни електроуреди и аксесоари, които ще осигурят ефективност и сигурност на вашия обект.

ВиК оборудване: Решения за водоснабдяване и канализация, които отговарят на най-високите стандарти за качество и екологичност.

Инструменти и оборудване: Професионални инструменти и машини за строителство, които ще помогнете да завършите проекта си бързо и лесно.

 

Свържете се с нас днес и разберете как РЕМ ТРЕЙД 2020 ЕООД може да помогне на вашите строителни и ремонтни проекти. Ние сме готови да се ангажираме с вашите идеи и да ги превърнем в реалност, предоставяйки най-добрите услуги и решения на пазара. Вашият успех е нашият приоритет!

Местоположение на картата

Изпрати съобщение

Ново търсене

Оставете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *