Търсене

Виж профил

Ресторант Пловдив

Ресторант „Черпак”-The Ladle Plovdiv, отваря врати в слънчевото утро на Понеделник 16-и Юли,2018г. в топлият гр.Пловдив.

Собствениците са млади и компетентни ресторантьори, с международно обучение и стаж в сферата на икономиката и туризма. Като идеята им за кухнята която предлагат е базирана на вкусните им спомени от качествено приготвената класическа кухня от ботуша, балканите, босфора, средиземноморието и националната,  съчетани с  уют и топлина в градска атмосфера.

Малкото кокетно ресторантче е с акцент към супите и дневните предложения. Това е и една от  причините, да се предлага различно и добре стиковано четиристепенно дневно и седмично  меню, подбрано с наличните сезонни продукти.

Почерк имат български и ирландски производители на меса и  млечни продукти, италианска паста и сирена, френски сирена и кашкавали, гръцко маслиново масло, маслини и сирена, пресни билки, сезонни плодове и зеленчуци.

Предлагат се и изобилие от домашно приготвени десерти. Във винената листа присъстват само качествени български производители с различни сортове вина.

Търговската зала е с капацитет от шестдесет места, като е разположена на две нива в три отделни зали: етаж „1-о” ; летен двор и зимна зала „-1-о”.

Ресторант „Черпак”-The Ladle Plovdiv Ви предлага индивидуални менюта и комплексни услуги, според Вашите желания и възможности. За Вашият бизнес обяд, семейна сбирка или вечеря с приятели.