Търсене

Виж профил

Хотели в Свиленград

Ако сте ценители на семплия лукс, удобството и пълноценния комфорт, то има едно място, което ще ви заплени със своя уникален чар. Заповядайте в Резиденция Биляна в Свиленград. Очаква ви семпъл и изискан интериор в стил Прованс и една уникална красива атмосфера на спокойствие и стилен уют.

Резиденция Биляна е разположена на тихо и спокойно място в близост до красивия градски парк. Близо до резиденцията са разположени казина, предлагащи безброй забавления. Интериорът на резиденцията е с изчистен и семпъл дизайн в нежни и топли пастелни тонове в стил Прованс, познат още като френски кънтри стил и включва автентични френски декоративни елементи и средиземноморски колорит, присъщи за крайградските вили на Южна Франция.

Провансалският стил съчетава едновременно романтика и функционалност в свежи тонове. Носещи духа на крайбрежните градчета на красивия Лазурен бряг и френските лавандулови полета. Присъстват цветове като бяло, охра, бледо зелено, светло синьо, пясъчни и кремави нюанси. Цялостното обзавеждане на резиденцията създава една оригинална и запомняща се  атмосфера. Нейният стил дава усещането сякаш сте в истинско френско шато, където основната цел на обзавеждането е да се постигне изискан уют близък до този на дома, умело съчетан с пленителния чар на рустик стила.

Резиденцията предлага не само  изключително приятна обстановка с уникален и неповторим френски стил, но и съвременна функционалност и удобство, гарантиращи приятни и незабравими моменти. Независимо дали сте планирали спокойна семейна почивка с децата или просто сте решили да се насладите на релаксиращ уикенд  с любимия човек Резиденция Биляна предлага всичко, от което се нуждаете. Разполага с  високотехнологично модерно оборудване по европейски стандарти и предлага всички необходими екстри, от които се нуждае всеки съвремемен човек. Тук можете да се насладите на на различни услуги като финландска сауна, джакузи, фитнес и други. За гостите с домашни любимци се предлага просторна кучешка колиба с дневна светлина и собствено отопление.

Opening Hours

Понеделник

00:00 - 24:00ч.

Вторник

00:00 - 24:00ч.

Сряда

00:00 - 24:00ч.

Четвъртък

00:00 - 24:00ч.

Петък

00:00 - 24:00ч.

Събота

00:00 - 24:00ч.

Неделя

00:00 - 24:00ч.